Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Vigilància per evitar que hi hagi hams a les platges

prohibit pesquer platja per gossosLa patrulla de platges de la Policia Local i els agents cívics faran, conjuntament, una campanya informativa entre els pescadors per evitar l'abandonament d'hams i altres estris de pesca a la platja.  La vigilància per evitar que hi hagi hams a les platges es farà durant tot l'estiu amb actuacions directes als pescadors que hi hagi a les platges d'Arenys. Per reforçar l'acció informativa s'ha imprès un full que es donarà directament als pescadors.

Els hams abandonats a la sorra són un perill per les persones però de manera especial pels gossos i aus que se'ls poden empassar o clavar-se'ls a l'olorar-los o agafar-los si tenen restes de peix. Aquest perill s'adverteix als pescadors  que se'ls recorda que la platja és un espau públic compartit per moltes persones i tipologies d'usos. En cas d'evidència d'incompliment per part dels pescadors se'ls podrà multar.

L'art 6 de l'Ordenança municipal reguladora de les platges d'Arenys prohibeix la pesca amb canya des de la sorra a tota la franja costanera del terme municipal, entre les 8 del matí a les 10 de la nit, llevat dels casos de concursos o activitats degudament autoritzades.

Publicat l'1 de juliol de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^