Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Itineraris de circulació especials per obres i Festa Major

La zona de llevant del nucli antic, durant aquestes festes i mentre duren les obres que s'hi estan realitzant, té diverses restriccions de trànsit i recomanem atenció a la circulació rodada i també als mateixos vianants en alguns punts on el pas pot ser complicat.

Com a conseqüència directa de les activitats programades durant la Festa Major, ja des de divendres amb el pregó i el brindis, hi haurà el trànsit tallat d'accés al carrer d'Anselm Clavé i de Pau Costa. L'actual sortida habilitada cap a la Riera pel carrer del Bisbe Català (de la Perera) quedarà tallada en diversos moments durant aquests dies.

Durant els dies d'afectació els vehicles que circulin des de la N-II hauran d'accedir aquest sector pel rial de les Canalies i per accedir al nucliu urbà hauran de fer-ho per professor Castelló. 

Degut a la previsió d'augment de circulació en aquests accessos l'aparcament de les Canalies quedarà eliminat per garantir el pas en doble sentit. Tot aquest sector ja té una senyalització especial per garantir el correcte trànsit pels qui desconeixin el sector.

Publicat el 5 de juliol de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^