Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Picnic per la interculturalitat amb els nois que migren sols

El grup de persones mentores de joves que migren sols establerts a Arenys de Mar organitza una jornada oberta a tota la població el proper dissabte coincidint amb la tornada dels joves a la vila després de 4 mesos allotjats a Sant Iscle.

La proposta és compartir experiències i donar a conèixer el grup de mentors així com els joves acollits al centre Estela Nova. La trobada es farà a  la zona de pícnic la platja la Picòrdia, a tocar de la Riera, i s'han preparat activitats de platja, ping-pong,  música i un sopar de germanor. 

El grup de mentoria és format per una quinzena de persones que treballa des de l'abril han estat mantinguent un contacte continuat amb els nois i també entre les diferents persones i entitats de la vila que també acullen a alguns dels nois com és el cas de Ràdio Arenys o els Geganters. D'aquesta manera durant  aquestes setmanes s'ha establert una relació estreta a partir de la participació a la vida social de la vila. 

La cita d'aquest dissabte és a partir de les 7 de la tarda. Des de l’organització es demana als assistents portar un plat per compartir, got, coberts,beguda  i una tovallola.

Publicat el 16 de juliol de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^