Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Alerta per la tercera onada de calor d'aquest estiu

Fins dijous estarem immersos en una nova onada de calor, la tercera d'aquest estiu. La temperatura a Arenys se situarà entre els 30ºC i 35ºC i s'arribarà als 40 ºC als indrets més càlids del país. A la costa la xafogor serà marcada com ja estem observant des de l'inici d'aquest episodi. Els serveis municipals i d'emergències són en alerta per fer atenció i respondre a la situació especial. 

Durant tot l'estiu i de manera específica aquests dies de calorada el Departament de Salut demana prevenció i reforça la campanya de conscienciació que manté tot l'estiu. La principal recomanació de la campanya “Un estiu sense UFFF” és hidratar-se i refrescar-se. També ventilar les cases i es destaca que són especialment vulnerables els nadons i les persones grans, de manera concreta es demana de contactar amb les persones que viuen soles.

Des del CAP es fa un seguiment especial i es donen recomenacions concretes als col·lectius més afectats per la calorada. Els serveis municipals amb climatització són oberts i poden ser utilitzats per aquelles persones que ho considerin encara que només sigui per refrescar-se, com és el cas de la Biblioteca.

Publicat el 23 de juliol de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^