Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Joguina adaptada a la Plaça de la Mare Paula

La Plaça de la Mare Paula acull la nova joguina adaptada per nens i nenes amb diversitat funcional que es va acordar comprar en el marc dels Pressupostos participatius de 2019. Aquesta va ser una de les propostes guanyadores en el procés  per ser incorporada en el Pressupost municipal i que s'executa durant l'exercici econòmic d'enguany. 

"Parcs infantils inclusius" va ser una de le propostes guanydores del procés de Pressupost participatiu de l'any passat que tenia previst actuacions també al Parc de Lourdes i la Plaçá Lloveras. La nova joguina ha renovat part i reforça les joguines que hi ha a la Plaça de la Mare Paula on també hi ha una zona de picnic. 

Les altres propostes guanyadores del Pressupost participatiu segueixen el seu camí per fer-se realitat. En concret, l'obra d'eliminació de barreres arquitectòniques al carrer d'Anna Maria Ravell, que amploarà tot el tram alçat en plataforma actual davant de l'escola Joan Maragall, ja ha superat l'exposició pública del projecte i properament es licitarà l'obra. 

Un altre dels projectes guanyador és la il·luminació de la Platja de la Picòrdia. El projecte encara és en fase de redacció  als Serveis  tècnics municipals.

Publicat el 24 de juliol de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^