Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es normalitza la situació després de la tempesta de la nit de dissabte

El  Serveis munciipals han treballat intensament per retornar la normalitat a la via pública i resoldre els desperfectes produïts per les pluges del cap de setmana. Els passos de la Riera i el tram final del rial del Bareu ja es va netejar el mateix diumenge. La força de l'aigua del rial va trencar una canonada d'aigua que dona subministrament al port. A  primera hora de diumenge els equips de Sorea ja l'havien arreglat i reconnectat i es grarantia el servei als restaurants de la zona portuària.

A la platja, després de la rierada,  s'ha mantingut la bandera groga per avisar de l'estat de l'aigua on es pot observar, sobretot a la Picòrdia, l'efecte terbol de la barreja d'aigua dolça i fang. 

La regidoria de Medi Ambient ha fet una inspecció completa, durant el matí de dilluns, al conjunt de rials del terme muncipals, per planificar les prioritats que calgui fer-hi  i com garantir la circulació i accés dels veïns. Els operaris de Carreteres de l'Estat també han repassat els vorals del pas de l'N-II i en especial els peus de les penyes.

Les dues tempestes del migdia i la nit de dissabte van deixar més de 50 litres per metre quadrats. En alguns moments, sobretot, el dissabte a la nit, la pluja va ser molt intensa.

Publicat el 30 de juliol de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^