Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Inici del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida

L'Ajuntament organitza activitats físiques adequades a les necessitats del col·lectiu de vilatans arenyencs, amb l’objectiu de millorar la salut i aconseguir una bona qualitat de vida. Aquest programa va dirigit per a persones més grans de 60 anys.


El Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida (PESQ), començarà el proper dimarts 1 d’octubre.

El programa esportiu del PESQ, consta de diferents serveis, que són:

  • Dinamització Muscular i Eldesempre: aquests serveis són el centre de totes les que es precedeixen, ja que, per poder realitzar les altres activitats, has de participar activament en aquests serveis. Aquests servei ténen la finalitat d'apropar als vilatans arenyencs a la pràctica esportiva i la relació entre elles, de manera que l'esport sigui més un fet social i no de rivalitat o de competició. El que es persegueix amb això, és que aquest col·lectiu faci esport de manteniment, realitzant treball muscular, abdominal, de relaxació, d’estiraments, moviments suaus articulars,...

                                               

 

  • Passejades per entorns naturals: aquest servei compren quatre sortides per espais naturals més emblemàtics de Catalunya i dos sortides pels entorns naturals de la comarca del Maresme. L’objectiu és oferir als participants alternatives de manteniment, salut i esport, tot gaudint dels espais naturals del nostre entorn i dels beneficis que tenen per a la salut. El curs passat les sortides van ser: Banyoles, Vilobí d’Onyar, de Llavaneres a Mataró, Manresa, de Sant Pol a Calella i de Platja d’Aro a Palamós.

                                              


Els jubilats i pensionistes estan exempts del pagament de la tarifa.

Les inscripcions es realitzaran a la Regidoria d’Esports (al Complex Esportiu Municipal Fondo de les Creus de 9h a 13h) a partir del 16 de setembre.

                             Publicat el 16 de setembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^