Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Diumenge afectacions de trànsit per una nova edició de la cursa Ironman

El proper diumenge dia 6 d´octubre se celebra al Maresme una nova cursa esportiva IRONMAN. Per tant la N-II, en tot el nostre terme municipal, estarà totalment tallada a la circulació de vehicles entre les 07´30 i les 19´00 hores aproximadament d´aquest dia. 

Dades  d´interès:

- La carretera N-II estarà totalment tallada al trànsit de vehicles entre les 7´30 i les 19´00 hores aproximadament.

- El bus interurbà que fa la ruta entre Arenys de Munt i Arenys de Mar només podrà baixar i pujar per la B-511 fins la rotonda de l´Ajuntament.

- Entre els conjunts residencials La Estrella i Apartarenys, així com des del casc urbà de Canet hi haurà un carril provisional.

- Els veïns de Les urbanitzacions de les Villes i El Canyadell, així com els de la zona comercial Muvisa podran accedir-hi pel carrer d´En Draper.

- Del pàrquing de l'estació d''ADIF-Renfe no podran sortir vehicles i el pas de vianants de la Renfe en la N-II estarà tallat també a les persones. No obstant aquestes hi podran d´utilitzar el pas subterrani per accedir-hi.

- Del port es podrà sortir i entrar en vehicles tipus turismes i furgonetes exclusivament pel soterrani de la riera Bisbe Pol d´Arenys de Mar.

- Als carrers de les urbanitzacions d´Arenys de Mar hi haurà senyalització provisional per tal d´indicar recorreguts alternatius a la N-II i així facilitar-los la mobilitat fins la població i l´autopista.

Publicat l'1 d'octubre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^