Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Octubre, mes de la Gent gran

Les entitats coordinades a través del Consell de la Gent Gran programen durant aquest mes d'octubre un conjunt de propostes per fer-se visibles. En aquesta voluntat de fer-se visibles es preveu la col·locació d’un monòlit a la via pública que reconeixi la trajecvtòria i el paper de la gent gran. 

Durant aquestes setmanes hi ha tot un seguit de conferències -algunes previstes en el cicle de l'Aula d’Extensió Universitària- cinema, balls i concerts. Entre les xerrades previstes n'hi ha una dedicada a aprofundir en el projecte RADARS que s'està implementant els darrers mesos.

Com en anteriors edicions una de les activitats més esperades és el berenar popular de la Gent gran que fa al Calisay, el dimecres 16, a les 5 de la tarda. Per accedir-hi s’han de comprar els tiquets (1 euro) demà entre de 9 i les 2 del migdia al Calisay.

L'homenatge específic a la gent gran es concretarà, a finals de mes, amb l'inauguració d’un tótem en el seu  honor. Aquesta peça que inclourà una llegensa estarà situat a la Riera, savant de l'Asil Toreent. El darrer actes programat, que també esdevé molt tradicional, serà la Castanyada que es farà la tarda del dia 31 d'octubre.

Publicat el 10 d'octubre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^