Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'ACA es compromet a fer un estudi per donar una solució definitiva al rial del Bareu
L'agència de la Generalitat farà la neteja completa de la sorra del caixó de la Riera

desembocadura de la RieraL'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno i la regidora de Medi Ambient, Ona Curto, es van reunir, ahir, amb el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Lluís Ridao, arran d'haver-li sol·licitat una reunió d'urgència després de l'aigüat del passat 23 d'octubre que va afectar tota la vila i d'una manera especial al rial del Bareu.

El compromís que ha contret l'ACA és fer una actuació a la desembocadura de la Riera d'Arenys que inclou la neteja completa de la sorra sedimentada a dins del caixó de la Riera. I, respecte a tot el tram urbà del rial del Bareu, que coincideix amb l'avinguda de Pau Costa, l'ACA assumirà fer un estudi tècnic per trobar una solució definitiva que garanteixi la seva correcta canalització i la possibilitat d'una urbanització.

L'Ajuntament està avaluant el valor dels danys i els costos de l'actuació dels serveis de neteja i treballs posteriors a l'aiguat. Des de la Generalitat, el mateix matí de l'aiguat, es va confirmar l'oferiment de linies d'ajuts per poder costejar aquestes despeses extraordinàries pel treballs urgents de neteja i l'actuació per retornar a la normalitat que va comptar també amb el suport d'equips d'emergència dels serveis de carreteres . Apart dels nombrosos danys a la via pública va sumar-se l'entrada d'aigua al pavelló del Fondo de les creus que va malmetre part del parquet de la pista principal i que encara no s'ha avaluat quina serà la seva solució i  el cost que tindrà la seva reparació.

Publicat el 5 de novembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^