Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar cardioprotegida

DEA ESCOLA SINERAEls edificis del Mercat Municipal i l'escola Sinera disposen, des d'ahir, d'equipaments DEA (Desfibrilador Extern Automàtic) en el projecte de seguir reforçat una vila cardioprotegida. Abans de la instal·lació dels nous equips s'ha fet una formació als equips d'aquests centres que poden ser les persones que puguin operar l'equip, de manera més immediata, en cas d'una emergència.

Tot i que és important la formació per a un ús òptim dels aparells de desfibril·lació, qualsevol persona pot posar-los en funcionament seguint un protocol i uns mecanismes d'ajuda que s'indiquen en el mateix procés d'operació. Des de la direcció i l'AMPA de l'escola Sinera han celebrat la instal·lació del nou recurs.

La xarxa de DEA a la vila s'extén per diversos edificis municipals: al Pavelló Fondo de les Creus, al Xifré, al C.C.Calisay i ara també a la Plaça del  Mercat i l'escola al Sinera. També hi ha un equip a les dependències de la Policia Local i en dos vehicles. Un altre equip mòbil el tenen els Bombers.

Es preveu , properament, fer una campanya de senyalització dels equip i, enecara, un nou equip DEA es preveu posar-lo a l'Oficina d'Atenció Ciutadana a la Plaça de la VIla. També hi ha un equip al CAP i algunes entitats privades en disposen com el Club Nàutic d'Arenys de Mar (CNAM) i empreses privades com el Condor.

Publicat el 7 de novembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^