Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar reb el distintiu de vila marinera de Catalunya que atorga la Generalitat

Entrega acreditació vila marineraEntrega acreditació vila marineraLa consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat els 12 primers distintius turístics de Barris i Viles Marineres que atorga la Generalitat. La regidora de Turisme, Ona Curto ha recollit, en un acte que s'ha celebrat a Begur, l'acreditació d'Arenys de Mar.

L’entrega d’aquests distintius ha estat presidida per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, davant d’una cinquantena de persones entre alcaldes, regidors i tècnics dels municipis distingits.

La consellera ha afirmat que “aquestes distincions que rebeu avui són un reconeixement a la vostra tasca en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat, en línia amb el que marquen els dos instruments amb què el Govern vol posar en valor el nostre sector turístic: el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting”. Chacón ha assegurat que des del departament d’Empresa i Coneixement “ajudarem a posicionar i donar visibilitat internacional als municipis acreditats perquè fer turisme també és fer país”.

Les 12 acreditacions s'han donat a l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d’Alcanar, l’Escala, Llançà, Palamós, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.

En aquest mateix acte, la consellera Chacón també ha atorgat dos distintius més: a Montclar, com a Poble amb Encant, i ja en són 13 a tot Catalunya; i el de Ciutat i Vila amb Caràcter a la Bisbal d’Empordà, sent la dotzena localitat acreditada amb aquesta marca.

Les marques Barris i Viles Marineres, Ciutats i Viles amb Caràcter, i Pobles amb Encant -de l'Agència Catalana de Turisme- tenen com a objectiu segmentar la promoció turística dels municipis catalans. 

Publicat el 20 de novembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^