Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'ACA comença la neteja del caixó de la Riera
La durada prevista d'aquestes tasques és de tres setmanes.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) a través de l'empresa pública Forestal Catalana ha començat, aquest matí, les tasques de retirada de sorra a la desembocadura de la riera d’Arenys. Els treballs es previst que durin tres setmanes, si la meterologia ho permet, i tenen un pressupost de 110.000 euros (iva exclòs)

En aquesta ocasió el treball de retirada de sediments serà complet, aigües amunt de la Riera, des de la cruïlla del rial Sa Clavellafins a la sortida de la platja. Un tram d’una llargada aproximada de 240m. L'estimació del volum de sorra que d'uns 6300 metres cúbics, a partir del càlcul d'una superficie de treball de 4171m2 i una alçada mitjana de rebaix 1.50metres.

L'empresa executora dels treballs és Excavacions i Transports Ruscalleda SA que desplaçarà durant aquesta dies per carregar els camions una giratòria de rodes de 24 tones, una minicarregadora i  quatre camions que faran les tasques de transport que sortiran carregats pel Port.

El procés de buidatge de la part coberta de la Riera es farà amb  minicarregadora que apila i la giratoria fa les tasques de carrega i moviments de sorra. La durada prevista d'aquestes tasques és de3 setmanes.

Publicat el 17 de febrer de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^