Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
#thoestàsperdent en suport a l'esport femení
L'esport femení serà protagonista dels actes del dia 8 de març.

Les regidories d'Infancia i joventut, d'Esports i Drets civils i Igualtat preparen diverses activitats de suport a la campanya #ThoEstàsPerdent que es promou a nivell nacional per incrementar l’esport femení als mitjans de comunicació. El lema de la campanya és "Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle" amb l’objectiu d'avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips i posicionar l’esport femení com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

Des de l'Ajuntament d'Arenys es faran altres accions per fer públic aquest suport i l'esport femení serà l'element destacat dels actes del dia 8 de març.

El Consell d'Infants ha gravat aquesta setmana un vídeo i també ha fet aquest comunicat per fer públic el seu suport.

El Consell d'Infants participa amb un vídeo de la campanya #Thoestàsperdent

"Aquest dimecres, amb la col·laboració de Ràdio Arenys, els nois i noies del Consell d'Infants hem enregistrat un vídeo per a la campanya #Thoestàsperdent

Fa temps que hi donàvem voltes. De fet, al curs anterior del Consell, ja vam posar sobre la taula la necessitat de fer visible l'esport femení. I ara, els nois i noies que hem volgut, ens hem sumat a la campanya #Thoestàsperdent que vol promoure la major presència de dones esportistes de totes les edats, i que vol un esport igualitari, la mateixa demanda que fem nosaltres.

Ens vam trobar a mitja tarda, i ja dúiem preparades algunes de les frases que vam debatre a la sessió del Consell d'aquest febrer, i tot fent esport, el vam tenir fet en un tres i no res a l'espai de joc del davant del Calisay a la Riera, que simbolitza el lloc on habitualment celebrem les nostres sessions (Espai Jove del Calisay).

La imatge il·lustra un moment de la gravació, però ben aviat us ensenyarem el vídeo sencer, que formarà part de la campanya #Thoestàsperdent pel proper 8 de març, Dia de la Dona, on també hi participen altres col·lectius, entitats i clubs esportius de la vila. Estem segurs que us agradarà!!! I gràcies a Ràdio Arenys!!!"

Consell d'Infants 19/2/2020

Publicat el 20 de febrer de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^