Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Crida a la solidaritat amb els més vulnerables i coordinació dels Serveis Socials
Els Serveis socials us atenen al 937922264

Recordem a totes les persones grans o vulnerables que es puguin trobar soles o necessitar ajuda, que es poden posar en contacte telefònicament amb els serveis socials on atendran les seves peticions.  Alhora, demanem la col·laboració del arenyencs i arenyenques: si coneixeu alguna persona gran o vulnerable que es trobi en situació de necessesitat arrel del confinament,  poseu-ho en coneixement dels serveis socials.

Sortosament hi ha moltes xarxes veïnals organitzades que estan donant suport i recolzament a les persones veïnes, més grans del carrer, des de la proximitat (carrer de la Torre, La Font, Perera, part del Bareu, Colònia Andersen...) Si en sabeu d'altres, feu-nos-ho saber!

Es treballa de bracet i amb coordinació absoluta amb les entitats del tercer sector que duen a terme una tasca importantíssima: Càrites, Creu Roja, el Convent dels Caputxins.... 

Aprofitem per recordar que les persones que ja són usuàries del servei de teleassistència poden fer servir aquest canal per demanar ajut durant les 24h.  Com a mesura excepcional i temporal s'ha ampliat el servei de teleasistència a persones soles majors de 65 anys que el puguin necessitar. Per activar-lo cal contactar amb Serveis socials.

Per tal de no col·lapsar les línies dels serveis socials, us demanem que us abstingueu de contactar-hi per assumptes que siguin ajornables i es puguin resoldre un cop passat el confinament.

Voluntariat per reforçar la feina de Serveis socials

  • Recordar també que hi ha un grup de voluntaris (més d'un centenar) que estan a disposició de les persones més vulnerables i que a la pàgina web de l'ajuntament podeu trobar un llistat actualitzat dels comerços i establiments que fan repartiment a domicili. 
  • Si voleu  formar part del grup de voluntaris/es d'Arenys de Mar per ajudar a les persones més vulnerables davant l'emergència sanitària del coronavirus COVID-19, cal omplir aquest formulari. Moltes gràcies per la seva col·laboració.


Podeu contactar amb Serveis Socials ✍️ als telèfons:

  • 📍Fix: 937922264
  • 📍Mòbils: 610329912 / 673699386 / 673351656
Publicat el 29 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^