Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Presentació de l'oferta d'activitats de l'Estiu genial 2020
Dilluns, a les 7 de la tarda, es farà l'acte informatiu a les famílies a través de les xarxes socials

Cartell Estiu Genial 2020Fins al darrer minut la covid-19 condicionarà el preparatius i la realització de l'oferta de casals de l’Estiu Genial i tota la programació orientada als infants i joves dels propers mesos que s'organitza des dels clubs esportius arenyencs. Malgrat això les regidories d'Infància, Joventut i Esports fan pública l'oferta d'activitat en forma de llibret que enguany només es podrà consultar en format digitals.

Aquest dilluns, a les 7 de la tarda, en format de vídeoconferència, en directe, a través de les xarxes socials es farà la presentació específica de l'oferta de Casal municipal que  s’ha tingut cura que fos encertada per tots els públics per poder donar
resposta a tothom que ho necessiti. Aquest any, s'ha variat el criteri de varietat de casals temàtics per organitzar-los per edats i que totes tiguin les diferents activitats de totes les temàtiques.

Les inscripcions de l'oferta municipal, enguany serà completament en línia, a través de la web i que inclourà també l'opció del pagament. D'aquesta manera s'evitaran desplaçaments innecessaris. Destacar també  l’organització i la coordinació que han dut a terme, com cada anys, les regidories implicades i altres serveis municipals per poder disposar d’una oferta de casals magnifica i fer la preparació d'espais i necessitats que es puguin requerir. En aquest sentit, l'evolució de la pandèmia de la covid-19 pot obligar a canvis i reorganització d'espais quan hagin d'iniciar-se les activitats.

Les incripcions al Casal municipal

Del 19 al 29 de maig serà el termini per formalitzar la inscripció. Caldrà omplir unformulari a la pàgina web de Quiràlia, l'empresa responsable dels casals. Cal seleccionar el casal desitjat i escollir els serveis (acollida, casals, menjador, etc.) que es vulguin. En el moment de fer la inscripció caldrà tenir preparada la següent documentació que s’haurà adjuntar:

  • Fotocopia Targeta Sanitària de l’infant o jove 
  • Certificat d’al·lèrgies i/o intoleràncies de l’infant o jove
  • Full d’autoritzacions (caldrà descarregar, firmar i portar signat el primer dia del casal)
  • Carnet de família nombrosa o monoparental 
  • Carnet de vacunació
  • El resguard de pagament, sempre que s’efectuï per transferència bancària, caldrà enviar-lo a través de correu electrònic a Quiràlia (nurias@quiralia.cat).

Programa Estiu Genial 2020 (podeu descarregar PDF)

Llibret Estiu Genial 2020

Llibret Estiu Genial 2020

Fitxer: Estiu_Genial.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 30
Mida: 4,56 MB

Publicat el 16 de maig de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^