Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aclariment sobre el cobrament de l'impost de vehicles de tracció mecànica
Només han estat les altes noves al padró

Les darreres hores s'ha creat una alarma per l'arribada, a algunes llars, de l'avís de cobrament de  l'impost de vehicles de tracció mecànica. En concret només han estat les altes noves al padró, sigui per vehicles nous o per empadronament de la seva propietat a la vila. 

Aquests impostos  es van emetre abans de la declaració de l'Estat d'alarma i ara l'ORGT ha informat dels seus terminis de cobrament. L'Ajuntament va anunciar que s'ajornarien diversos terminis de cobrament, el de vehicles fins al novembre, però el cas de les altes no era possible, atès que ja s'havia iniciat el procediment abans de la situació de pandèmia.

Els terminis de pagament són els seguents:

  • Si heu rebut la notificació entre l'1 i el 15 de maig , fins al 20 de juny
  • Els qui l'han rebut a partir del 16 de maig, fins al 5 de juliol.

L'Ajuntament desconeixia que s'havia fet la tramesa d'avisos. Si ho hagués sabut s'haria pogut avançar a la situació explicat que estava pasant abans crear cap confusió. Disculpeu les molesties.

Nou calendari tributari

Una de les primeres mesures que va prendre l'Ajuntament d´Arenys de Mar arran de la situació provocada per la covif-19 i el decret d'Estat d'alarma va ser la modifcació del calendari fscal a fi de reduir la pressió sobre les famílies durant la vigència del confinament.

Així, s´ha endarrerit el cobrament dels següents tributs municipals:

  • Impost sobre els vehicles de tracció mecànica: novembre 2020
  • Primera fracció de l'IBI: juliol 2020
  • Segona fracció de l'IBI: setembre 2020
Publicat el 20 de maig de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^