Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
Ban per reobertura de les terrasses, el cementiri i la sala de vetlles al passar a la Fase 1
 • Terrassa CNAMTant aviat com Arenys de Mar passi a fase 1 del Pla de transició cap a una nova normalitat, es produiran una sèrie de canvis en el confinament entre els que cal destacar la reobertura de terrasses de bars i restaurants, amb unes mesures i condicions específiques, i també l'accés al cementiri i la sala de vetlles, amb restriccions d'aforament.

  Les condicions per a la reobertura al públic de terrasses dels establiments d’hostaleria i restauració són;

  1. Únicament podran instal·lar-se el cinquanta per cent de les taules permeses en l'any immediatament anterior a la base de la corresponent llicència municipal.
  2. En cap cas es pot ocupar la zona reservada als vianants a la via pública
  3. En tot cas, s'ha d'assegurar que es manté la deguda distància física de al menys dos metres entre les taules o agrupacions de taules.
  4. L'ocupació màxima serà de deu persones per taula o agrupació de taules.
  5. S’ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres en tot moment i extremar la higiene de mans
  6. Es recorda que dels 6 anys en endavant, és obligatori l’ús de mascareta al carrer, als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat que sigui d’ús públic o que sigui obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància d’un mínim de dos metres entre les persones.

  També s'estableixen i recoren unes mesures d'higiene i  prevenció en la prestació de servei en terrasses. El cementiri, romandrà obert per a visites individuals, fins a dues persones en cas de necessitar assistència, dins de l’horari habitual que de març a setembre és de 8 del mati a 7 de la tarda. A la sala de vetlles únicament es permet 1/3 del seu aforament i com a màxim 10 persones.

 • Documentació
  Ban reobertura terrasses, cementiri i sala de vetlles

  Ban reobertura terrasses, cementiri i sala de vetlles

  Fitxer: ban_reobertura_terrasses_signat_22_05_20.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 3
  Mida: 209,41 kB

Publicat el 22 de maig de 2020
^