Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
Decret de tancament de les platges per la Revetlla de sant Joan
  • Cada any, amb motiu de la revetlla de Sant Joan, es produeix una massiva afluència de públic a les platges d´Arenys de Mar. Aquesta situació es podria agreujar aquest any, donat que molts municipis propers i Barcelona han anunciat el tancament de les seves platges. Per tot això, i com a conseqüència del COVID-19, es precís tancar l´ús públic de les platges d´Arenys de Mar , per tal de prevenir el risc de contagi que podria provocar una massiva afluència de públic, davant l´impossibilitat de garantir la distància de seguretat i l´aforament màxim.

    Pel que fa a les guinguetes també cal reduir el seu horari de funcionament, que en tot cas quedarà condicionat a que garanteixin sota la seva responsabilitat que, no s´ocupa més espai que l´autoritzat, es respecti l´horari de tancament, es compleix l´aforament màxim, es compleix la distància entre taules i les mesures de prevenció previstes legalment.

    Resolc

    Primer.- Totes les platges d´Arenys de Mar estaran tancades a l´ús públic i al bany, des de les 20 hores del dia 23 de juny de 2020 a les 8 hores del dia 24 de juny de 2020.

    Segon.- Les guinguetes autoritzades per l´Ajuntament d´Arenys de Mar limitaran el seu horari de funcionament, establint-se que l´horari de tancament màxim del dia 23 de juny de 2020, serà a la 1 de la matinada del dia 24.

    En tot cas el funcionament de les guinguetes quedarà condicionat a que el titular de l´autorització municipal garanteixi sota la seva responsabilitat que, no s´ocupa més espai que l´autoritzat, es respecti l´horari de tancament, es compleixi l´aforament màxim, es compleixi la distància de seguretat entre taules i les mesures de prevenció previstes legalment.

  • Documentació

    Decret platges i guinguetes Sant Joan 2020

    Decret platges i guinguetes Sant Joan 2020

    Fitxer: decret_platges_i_guinguetes.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 160.74 kB

Publicat el 18 de juny de 2020
Imprimir
^