Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Revisió de l'estat de la claveguera del Bareu

Treballs rial del Bareu

Serveis municipals està fent un estudi complet de l'estat de la claveguera que baixa pel rial del Bareu, després que s'hagin tornat a produir fuites arran dels aiguats d'aquest mes de juny. Els treballs d'inspecció es faran des de la part baixa cap amunt amb un sistema robotitzat d'imatge i que també, si cal, pot retirar residus que es puguin detectar.

Aquest divendres, en concret, l'equip que s'ha contractat treballarà al tram entre els carrers de Josep Anselm Clavé i Santa Rita. Com a conseqüència d'aquestes tasques s'haurà de tallar l'accés de camions des de la carretera i també es restringirà la circulació de vehicles al tram de carrer on es farà l'actuació.

La setmana vinent, en concret el dia 3 de juliol, es faran els mateixos treballs entre els carrers de Santa Rita i arquitecte Antoni Gaudí. També hi haurà una afectació de trànsit durant tot el dia. El darrer tram també ja s'ha previst per passat Sant Zenon.

El primer tram analitzat, a sota el pas de la carretera fins a la via de tren, que ja es va realitzar la setmana passada i, a part de poder retirar la sorra que havia quedat en superfície, s'ha pogut confirmar que l'estat de la canalització és bona.

 

Publicat el 25 de juny de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^