Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
“El plaer de trencar la norma” (tallers i exposició sobre la diversitat sexual)
Una exposició virtual i diversos tallers complementen aquestes setmanes la celebració del Dia de l'Orgull LGTBIQ+

lgtbiq+

Façana Casa de la vila lgtbiq+

La regidoria d'Igualtat ha programat per aquests primers dies de juliol diverses activitats relacionades amb la celebració del Dia de l'Orgull LGTBIQ+. Enguany, arreu, les activitats han estat menys presencials i han tingut com a punt de partida el 28 de juny, Dia de l'Orgull. La bandera de l'Arc de Sant Martí, símbol LGTBIQ+, es al balcó de la façana de la Casa de la Vila des de primers de juny.

Exposició  virtual “El plaer de trencar la norma”

Exposició de cartells sobre diversitat sexual i de gènere. Un mostra que ha preparat l'equip del projecte sexualitatS de SIDA STUDI que ha fet una tria dels cartells d'acord a diversos temes i èpoques.

Activitats de sensibilització i visibilització
Per entendre com afecten els rols de gènere en el que escoltem o actituts de LGTB-fòbia, sexisme i discriminació. 

  • “aTRAPant masclismes i actituds LGTBI-fòbiques”
    La idea de l’activitat és generar un procés de creació col·lectiu entorn la música  TRAP. L’activitat consistirà en un taller online, per reflexionar col·lectivament sobre els estils musicals que s’identifiquen com a propis i que creen representacions socials en quant a valors culturals i actituds davant els masclismes i l’LGTBI-fobia. Es reflexionarà sobre la història de la música, des dels anys 80s fins a l’actualitat (Trap, reggaeton, etc.), i de quina manera la perspectiva de gènere i de la diversitat sexual han estat presents.

    Els tallers, amb una duració d’1.30h es realitzaran mitjançant la plataforma zoom, els dies 8 de juliol de 16h a 17,30h i 13, 14 i 15 juliol, d’11h a 12,30h. Es crearan 4 grups de 20-25 joves de 14 a 17 anys. L’activitat anirà a càrrec de l’entitat ÀÓ Cameres i Acció. A ZOOM
  • “Pensat, contat i lluitat”
    Taller que abordarà de forma integral, crítica i lúdica la diversitat sexual i afectiva en el context virtual i en el món dels videojocs.  L’activitat començarà en pensar sobre el cos-avatar, o com construïm la nostra identitat en els espais immersius, per acabar reflexionant i creant històries interactives a l’estil dels videojocs, a través de la plataforma Twine.

    Els tallers, amb un duració de 3 hores, es podran realitzar els dies 9 i 10 de juliol de 10 a 13h i els dies 13 i 14 de juliol, de 15.30 a 18.30h Es crearan 4 grups de 15 joves entre 14 a 17 anys.  I l’activitat serà dirigida per l’entitat ArsGames.
Publicat el 30 de juny de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^