Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comerç de proximitat, més que mai!

Comerç d'Arenys+que maiLa regidoria de Promoció econòmica ha iniciat una campanya de promoció del comerç arenyenc. Aquesta passada nit s'han posat 60 banderoles als fanals de la Riera amb l'slogan "Comerç d'Arenys +que mai".

Aquesta és una de les accions previstes al pla ReAcció20 per superar l'impacte de la Covid-19 en l'economica local i donar suport al comerç arenyenc. Aquesta campanya anirà acompanyada d'un vídeo per promocionar el comerç i la indústria  local. La campanya també tindrà un impacte més enllà de la comarca a través d'accions via xarxes socials i altres suports mediàtics.

Aquesta acció coincideix amb els nous horaris d'atenció al públic de la regidoria, ja sense cita prèvia, a les oficines situades a la segona planta de l'edifici  Xifré. Des d'aquest dilluns es recupera l'horari complet d'atenció al públic: de les 9 del matí a les 2 de la tarda, els dilluns, dimecres i divendres.

També es pot consultar la informació dels serveis al seu espai web i fer consultes on-line o via telefònica. 

Posa cara al comerç d’Arenys, campanya de l’UBICA

En paral·lel, l'UBICA, també posa en marxa una campanya per promoure el comerç de proximitat i fer-lo visible amb l'slogan de "Posa cara al comerç d’Arenys". La campanya té el suport de l'àrea de Promoció econòmica i té com imatge principal un mosaic amb totes les persones que atenen a les botigues i comerços associats a l'UBICA. A través de les xarxes també es fa una campanya explicant els productes que ofereixen els establiments arenyencs.

UBICA

L'UBICA també preparà la Nit del Comerç pel 17 de juliol.  Un activitat de portes obertes al capvespre amb música i animació a la Riera.  La Nit del Comerç es farà a la part baixa de la Riera, fins al Calisay i durarà fins a la mitjanit.

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 6 de juliol de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^