Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys es vesteix de flors i s'omple d'espais florits

Arenys de flors 12-13 setembreL'Àrea de Cultura ha treballat intensament per fer possible aquesta 13a edició del programa dels Espais Florits, que la pandèmia va fer ajornar la primera setmana de juny fins aquest cap de setmana de setembre.

Amb els requisits i mesures necessàries i adaptant espais i formats s'ha preparat  aquesta edició de l'Arenys de Flors amb la voluntat de seguir treballant perquè aquesta mostra d’art floral sigui un referent i atregui a Arenys de Mar un turisme especialitzat i cultural.

La proposta destacada d'enguany ha estat la invitació als veïns d'Arenys de Mar a participar amb l'ornamentació floral dels nostres carrers, i per això s'ha intensificat la proposta del è Concurs Floral de Balcons, finestres, portals, carrers i aparadors comercials d'Arenys de Mar.

La proposta d'Arenys de Flors és apunt  i ara només falta que toththom també hi participi activament. El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, s'anuncia amb una bona previsió meteorològica i Arenys serà altre cop un esclat de color i d’animació. Un excel·lent motiu de  passejar per la vila tot descobrint els espais i equipaments que s'han escollit per veure-hi cactus, bonsais, roses, orquídies i d'altres flors i plantes, i que participeu com a públic de les moltes activitats paral·leles que trobareu a les places i carrers.

En aquesta pàgina web podeu consultar el recorregut que haureu de fer per visitar els diferents Espais Florits, quines són les activitats complementàries.

Podeu veure en aquests enllaços les imatges publicades a instagram de l'Arenys de Flors 2020

#arenysdeflors20  #descobreixarenys #turismearenysdemar  #visitarenys #concursflorit20

Instagram1

 

Publicat el 9 de setembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^