Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Reorganització viària per l'inici de l'obra del mur del carrer del professor Castelló
Les obres s´iniciaran el dijous 17 de setembre i afectaran la circulació de vehicles i persones.

Obra professor Castello

La Policia local ha anunciat un pla viari especial per tot l'entorn de la Plana del Paraiso, Pla dels Frares i carrer del professor Castelló per l'obra que començarà, dijous vinent, de reconstrucció del mur de la Plana del Paraiso. Aquesta obra es preveu que tingui una durada de quatre mesos en un punt neuràlgic de pas entre veïnats i accés a la zona escolar del rial del Bareu.

Les obres s’iniciaran el dijous 17 de setembre i afectaran la circulació de vehicles i persones. Segons ha planificat la Policia local les afectacions i mesures adoptades seran:

  • Tancament total a la circulació de vehicles, des del dia 17 de setembre fins el 17 de novembre, en el tram de la baixada de Professor Castelló que hi ha entre Pla dels frares i la cruïlla amb carrer Sant Zenón (que no es veurà afectada).
  • Habilitació en una part de la calçada de la baixada de Professor Castelló d’un pas, senyalitzat i garantit de forma permanent amb l’encerclat de revisa fixa, destinat a vianants i com camí escolar.
  • Tancament total dels passos peatonals que faciliten els accessos a les escales de Professor Castelló.
  • L’habilitació permanent d’un carril de circulació de vehicles que en doni continuïtat des del carrer Olivar i Plana del Paraiso sentit Pla dels Frares.
  • Restricció del sentit d'entrada al Pla dels Frares des de l'avinguda de Pau Costa. Només accessible pel veïnat del Pla dels Frares atès que no hi ha sortida, ni connexió amb la Riera.
  • Senyalització informativa en totes les immediacions per orientar als usuaris de les diferents vies de les afectacions i recorreguts alternatius.

 

Adjuntem un planell de com quedarà la circulació.

Obra mur Professor Castelló

Obra mur Professor Castelló

Fitxer: Pro_Castello.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 569.16 kB

Publicat el 10 de setembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^