Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Mor el regidor Xavier Martínez Munné
Es decreten tres dies de dol en la seva memòria

Xavier Martinez MunnéEl regidor Xavier Martínez Munné, membre del grup municipal de Junts per Arenys - Junts per Catalunya, ha mort, aquest dissabte, a causa d'un atac de cor.

Xavier Martínez Munné, tenia 49 anys, estava casat i tenia dues filles. Va accedir a l'acta de regidor de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, arran de les darreres eleccions municipals de maig de 2019.

Xavier Martínez Munné, nascut a Barcelona l'any 1971, era enginyer tècnic en Informàtica de Sistemes i màster en Direcció i Gestió de Sistemes i Tecnologies de la Informació i tenia un postgrau en Tecnologia i Societat de la Informació.

La seva trajectòria política s'havia iniciat amb Convergència i Unió i havia estat Secretari d’organització a Arenys de Mar (2010-2015). En l'àmbit nacional ha estat responsable de l’Àmbit de Polítiques Digitals del PDeCAT.

Xavier Martinez Muné va ser responsable del Grup de Ccordinació al Desplegament del Pla Informàtic de Mossos d’Esquadra (1995 – 2000). Ja en el sector privat, d'ençà l'any 2000, ha treballat en la direcció de projectes per diverses multinacionals del sector tecnològic i les telecomunicacions.

Des de 2017 era Responsable IT Service Management Internacional a Banc Sabadell.

Des de 2009 compaginava l'activitat professional amb la docència com professor associat a la Universitat Oberta de Catalunya.

La mort sobtada de Xavier Martinez Muné ha commocionat a tots els companys i companyes de tots els grups municipals de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. La Corporació expressa el seu  condol més sincer a la família i es posa a la seva disposició en aquests moments tan difícils. L'Alcaldia decreta tres dies de dol i les banderes de la Casa de la Vila onegen a mig pal, en senyal de dol, en homenatge i record del regidor. 

Publicat el 27 de setembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^