Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Mesures davant la segona onada de coronavirus
Se suspenen les activitats paral·leles de Calamarenys i es preparen accions de suport a la restauració per incentivar les comandes i menjar per emportar a casa. El Mercat de dissabte redueix el 50% de parades.

FAQS OCTUBRE 2020FAQS OCTUBRE 2020El nou paquet de mesures del Govern de la Generalitat  per frenar l'expansió de la Covid-19 té algunes aplicacions específiques a Arenys de Mar.

A la decisió de suspendre les activitats de restauració i limitar al 30% l’aforament als establiments i locals comercials, que ja s'aplica des d'avui, s'hi afegeix la reducció de la meitat de parades del Mercat de dissabte

El tancament dels restaurants i bars ha fet decidir suspendre les activitats paral·leles de Calamarenys, com és el cas de la programació de rutes concertades que es fan per incentivar la presència de visitants. Malgrat això, les regidories de Turisme i Promoció econòmica preparen accions de suport a la restauració per incentivar les comandes i menjar per emportar a casa.

Mercat de dissabte reduït a la meitat

Respecte al Mercat no sedentari dels dissabte s'ha acordat reduir un 50% la capacitat de parades. I s'espaiaran les parades, aquesta setmana només amb els números parells i la setmana vinent amb els imparells. 

L'activitat esportiva també es veu afectada. La mesura d'ajornar les competicions esportives no professionals no comporta un tancament de les instal·lacions atès que es mantenen els entrenaments dels equips. Sí que es tanquen les instal·lacions exportives exteriors, com és el cas de les pistes de la plaça de la Mare Paula

La regidoria d'Esports sí que ha decidit suspendre quinze dies l'inici del curs del Gimnàs municipal, que tenia previst començar el curs, dilluns vinent, amb grups fraccionats.

Les mesures de la Generalitat ja han entrat en vigor aquesta mitjanit i tindran una vigència de 15 dies.

mesures covid-19

Publicat el 16 d'octubre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^