Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTíCIES
Actes del 25N, Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre, a les 7 de la tarda, acte institucuonal  en format virtual. Lectura del manifest del 25N, a càrrec de Teresa Verdura, Defensora de la ciutadania.

25NLa regidoria d'Igualtat prepara diverses activitats a l'entorn del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. El mateix dia 25 de novembre se celebrarà un acte institucional que, enguany serà en format audiovisual on-line. També es programes dos tallers, un adreçat a homes, sobre noves masculinitats i un altre sobre dones i diversitat funcional que es farà a continuació de l'acte institucional.

El taller "Entre homes, parlem de noves masculinitats" serà, aquest proper dissabte, 14 de novembre, en un sessió online a càrrec del psicòleg Joel Audí.  Per assistir-hi no caldrà inscripció prèvia i s'hi podrà accedir des d'aquest enllaç (Zoom) que es difondrà a les xarxes socials municipals.

Manifest del 25 N llegit per la Defensora de la ciutadania

El 25 de novembre, a les 7 de la tarda, l'acte institucuonal enguany serà en format virtual i inclourà la lectura del manifest del 25N, a càrrec de Teresa Verdura, Defensora de la ciutadania. Hi intervindran també l'alcaldessa Annabel Moreno i la regidora d'Igualtat, Laia Martín.

A continuació de l'acte institucional, en la mateixa sala on-line, es farà el taller "Dona i diversitat funcional " a càrrec de Mousiké.

DONA 25n

Publicat l'11 de novembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^