Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Pla de xoc per fer front a la Covid-19 fins el 7 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal

Mesures covid 7 DE GENERDes d'aquest dijous 7 de gener fins al 17, tot el país torna al confinament municipal, tots els dies de la setmana, amb l'excepció dels anomenats desplaçaments essencials i el justificant d'autoresponsabilitat. Es vol reduir la mobilitat i les aglomeracions.

Les trobades socials segueixen limitades a un màxim 6 persones: 2 bombolles de convivència amb la recomanació que es limitin i sempre que sigui possible es facin a l'aire lliure.

Durant aquests deu dies, tot el comerç no essencial estarà tancat el cap de setmana. A més a més, tot el comerç de més de 400 metres quadrats haurà de tancar tots els dies de la setmana. Supermercats i farmàcies es mantindran oberts.

Només es podrà fer esport a l'aire lliure i els gimnasos hauran de tancar del 7 al 17 de gener. Tampoc es podran fer entrenaments d'esports federats en espais tancats. Segueix suspès calendari esportiu no professional. Queden oberts els espais a l'aire lliure amb un 50% aforament. I piscines (indoor i outdoor amb 30%).

Les activitats extraescolars quedaran restringides als grups bombolla, a partir del retorn a les aules l'11 de gener.

La cultura i l'hostaleria mantindran l'activitat restringida que han tingut aquestes darreres setmanes. Teatres, cinemes, auditoris i sales de concert amb un 50% d'aforament màxim. Bars i restaurants amb un horari d'obertura al públic de 7:30 h a 9:30 h i de 13:00 h a 15:30 h i la possibilitat d'oferir el servei d'entrega a domicili o per emportar a la nit.

El confinament nocturn segueix vigent de les 22:00 a les 06:00h.


Nous ajuts per al comerç, l'esport, l'educació en el lleure i la cultura.

El Govern ha anunciat que s'activaran en els propers dies noves mesures de suport als sectors més afectats per les noves mesures que s’afegeixen al conjunt d’ajuts directes aprovats des de l’inici de la pandèmia. Són d’ajuts directes per valor de 36 M€ que es destinaran als sectors del comerç, l’educació en el lleure, l’esport i la cultura.

 • Comerç
  Es posarà en marxa un ajut específic destinat a establiments de comerç minorista de més de 400 metres quadrats i als locals ubicats en centres, galeries i recintes comercials. Consistiran en una aportació única de 2.500 euros per establiment. Es tramitaran a través del Departament d’Empresa i Coneixement, amb una dotació de 10 M€.
 •  Educació en el lleure
  Es destinaran 6 M€ a finançar ajuts per a esplais, instal·lacions i entitats especialitzades, els quals es gestionaran a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 • Esport
  S’invertiran 15 M€ addicionals per complementar la línia d’ajuts de 20 M€ que va activar el Departament de la Presidència en el darrer trimestre del 2020. Es preveu que hi puguin accedir tots aquells equipaments que estiguin afectats per les noves restriccions.
 • Cultura
  Es reforçaran amb 5 M€ addicionals les línies d’ajut que gestiona actualment el Departament de Cultura per fer front a l’impacte de la pandèmia.

Aquesta setmana es faran vacunacions a Arenys de Mar

El Departament de Salut ha confirmat  aquest aquesta setmana  començarà a vacunar a Arenys ; a l'Asil Torrent, al Titus i a l'Impala. A la resta de centres serà abans de final de mes. 

Salut també avança la vacunació del personal sanitari de primera línia. Fins ara, la fase inicial de la vacunació es restringia als sanitaris dels centres geriàtrics. Més de 4.000 sanitaris han rebut la formació necessària per a la campanya de vacunació.

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 4 de gener de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^