Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Actes 8-M, Dia internacional de les Dones

ACTES 8mLes treballadores de la Residència geriàtrica municipal seran les encarregades de llegir el Manifest del 8-M a l'acte institucional del Dia internacional de les dones. La regidoria de Drets civils coordina aquesta activitat que es farà on-line per la situació de pandèmia i poder respectar les mesures de protecció per la Covid-19.

La lectura del Manifest del 8-M començarà a 2/4 de 7 de la tarda i el llegirà una representació de treballadores de la Residència geriàtrica. Des de l'Ajuntament s'ha considerat que llegint el manifest també es fa un reconeixement a la seva tasca diària d'una forma especial després d'un any laboralment i emocionalment molt intens per totes les treballadores.

A continuació de la lectura es projectarà el reportatge “8M a peu de carrer”, elaborat per la productora audiovisual feminista Violets. Es tracta d'un treball resultat de les entrevistes realitzades a Arenys de Mar  amb l'objectiu de donar veu a les dones arenyenques  i visibilitzar situacions masclistes detectades i viscudes, així com àrees de millora en la societat.

Programa 'apoderament i talent online'

S'ha obert la inscripció al taller, que es farà les properes setmanes, específic per a dones per a la millora emocional i d'adquisició d´eines pel desenvolupament personal i professional.

Consta d’un itinerari amb: Sessions individuals amb flexibilitat horària exclusives per a cada dona, on es s’avaluaran i es treballaran les dimensions del talent i s’oferiran eines per l’apoderament.

Publicat l'1 de març de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^