Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Oficina de Turisme recupera els horaris matinals i de cap de setmana

OFICNA TURISMELa regidoria de Turisme activa el seu servei d'atenció al públic des de l'Oficina de Turisme, situada als baixos de l'edifici municipal de la Plaça de la Vila. El nous horaris matinals d'atenció que ja es mantindran fins a l'estiu arriben amb les festes de Setmana Santa i la previsió d'increment de l'afluència de visitants d'aquests propers dies.

El nou horari d'atenció de l'Oficina és de dimarts a diumenge, de 10 del matí a 2 de la tarda. Aquestes dates de Setmana Santa s'obrirà també el Divendres Sant (2 d'abril) però es tancarà l'Oficina el Dilluns de Pasqua (5 d'abril).

Aquesta mateix setmana la regidoria ha recuperat la contractació de la tècnica auxiliar de Turisme que permet atendre aquesta ampliació horària de serveis i altres funcions pròpies de l'àrea. La regidoria també compta amb una tècnica de Turisme.

El Tresor d’en Puntafí

Entre les novetats que ofereix l'Oficina destaca  la recerca de l’enigma del Tresor d’en Puntafí. Una nova activitat per fer en família tot fent un recorregut i descobrint la vila d’Arenys de Mar. Es tracta d’una audiogimcana que enllaça fantasia i realitat i és adreçada a famílies amb infants a partir de 8 anys.

Per poder fer l’audiogimcana cal disposar d’un mòbil (smartphone) amb connexió de dades per anar seguint les indicacions dels àudios que es podran descarregar capturant els codis QR que hi ha insertats al Mapa del Tresor d'en Puntafí.

Els mapes es poden passar a recollir a l’Oficina de Turisme  o bé el podeu imprimir abans des del web Visita Arenys.

Publicat el 26 de març de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^