Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Cerca d'habitacions de lloguer pel projecte Sostre 360

oficina habitatgeEl projecte Sostre 360º ha iniciat la  recerca d'habitacions de lloguer pels joves que atén i als quals vol dotar d'un habitatge segur. La gestió d'aquestes habitacions es fa a través del propi projecte i el pagament de les despeses queda assegurat pel finançament públic que té l'actuació.

El nou recurs es destinat per a joves sense llar que es troben en una situació de vulnerabilitat al carrer, sense referents al territori, independentment de la seva situació administrativa  i que tenen vinculació amb les poblacions d’Arenys de Mar i Canet de Mar.

El servei Sostre 360º preveu atendre una vintena de joves de 18 a 25 anys i fa una intervenció integral i comunitària, cobrint les necessitats bàsiques com l’habitatge, l'alimentació, el suport en la gestió de la documentació i la inserció sociolaboral. La finalitat és oferir un marc estable de referència per ajudar a construir un projecte de vida autònom i autosuficient a les persones ateses i que abordi des d’una vessant social i educativa.

Per poder donar aquest marc estable, els joves necessiten d'un habitatge segur.  És per això que l'equip del projecte 360º, conjuntament amb el Consell Comarcal,  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Ajuntament d'Arenys de Mar, ha iniciat la  recerca d'habitacions de lloguer. El pagament de les habitacions està assegurat a través del finançament del projecte, i és el mateix equip professional del 360º és el que responsabilitzarà de fer els pagaments mensuals amb els propietaris.

Si vols formar part de la borsa de lloguer d´habitacions del projecte 360 pots omplir aquest formulari.

D'entre totes les sol·licituds, l'equip del projecte sostre farà una selecció de les habitacions més adequades per als joves del projecte. En aquesta selecció es tindran en compte les característiques de l'habitatge, preu i perfil de les persones convivents.

Si necessiteu més informació es pot contactar amb el equip del projecte sostre 360º a través d´aquest email:
juanlopezm@suara.coop

Publicat el 15 d'abril de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^