Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys manté el seu compromís amb el turisme sostenible

biosphereL'Oficina de turisme d'Arenys, Museu d'Arenys de Mar i els hotel Sa Voga i Vila Arenys han renovat les seves distincions al Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere.

El turisme sostenible guanya pes al Maresme i enguany, 75 empreses, serveis i destinacions de la comarca han rebut aquest segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua.

Biosphere és una acreditació del Sistema de Turisme Responsable de l'Instituto de Turismo Responsable (ITR). La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen aquest reconeixement des de l'any 2017, i a la comarca, el projecte es gestiona a través del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Empreses, serveis i destinacions s'hi poden adherir per aconseguir un reconeixement pel seu compromís amb la sostenibilitat.

A causa de la crisi sanitària de la COVID-19, el 2020 ha estat un any complicat pel turisme. Des de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç s’han fet tots els esforços per acompanyar en el procés a les entitats que treballen amb el Compromís Biosphere i s’han adaptat les formacions i els assessoraments a format online.

L'entrega dels distintius Biosphere per les empreses i serveis es farà enguany en una trobada en línia a causa de la pandèmia. Aquest acte se celebrarà el dia 7 de maig a les 9:30h.

Publicat el 16 d'abril de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^