Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Itinerari viu>Itinerari viu: una nova ruta cultural a Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Itinerari viu: una nova ruta cultural a Arenys de Mar
El 24 d´abril s'estrena la nova ruta cultura!

CartellLa regidoria de Cultura presentarà aquest Sant Jordi una nova ruta cultural per difondre la història i el patrimoni cultural arenyenc. La proposta s'acompanya d'un conjunt de peces audiovisuals que es presentaran en un recorregut interactiu per diversos punts de la vila que configuren com una ruta de descoberta amb el suport de codis QR consultables a través d'un smartphone.

Des del daurador del retaule de l'Església de Santa Maria fins a la treballadora de la destil·leria del Calisay, passant per la peixatera del mercat municipal o el masover del Convent de les Clarisses... són alguns dels personatges que acompanyen l'Itinerari viu en els deu punts que visita.

L'itinerari té diversos elements gràfics de suport i  la principal referència és un codi QR a cadascun dels 10 edificis que conformen aquesta nova ruta, que activant-los activa un vídeo explicatiu de l'edifici i diversos aspectes relacionats amb l'entorn que l'acompanya. El web de l'Itinerari viu és en aquesta adreça.

Els materials de suport es poden trobar a l'Oficina de Turisme de la Plaça de la Vila on es pot recollir el plànol de la ruta (veure JPG) i també les explicacions necessàries per poder fer l'itinerari de la millor manera. Un cop acabada de ruta també es pot entrar a la pàgina web de l'itinerari i resoldre les preguntes del Joc de l'Itinerari Viu.

Publicat el 21 d'abril de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^