Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Fem visible l'esport femení arenyenc

fEMENI SENIOR hOQUEI

L’equip senior del Hoquei Arenys ha guanyat, aquest cap de semana el seu ascens a Primera nacional, després d’una magnífica lliga que no han perdut cap partit.  Una excel·lent notícia que coincideix amb altres bones actuacions de l’esport femení arenyenc just al final d'una temporada d'èxits destacats de l’esport femení d’alta competició com el cas del "triplet" de copes que ha aconseguit el Barça o .  

Les regidories d'Esports i Igualtat  amb els clubs arenyencs reactiven, aquesta primera quinzena de juny, la campanya de visibilització de l’esport femení, que es va impulsar l’any passat, amb el suport de Ràdio Arenys, en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Amb el lema comú de ‘Tho estàs perdent’ els clubs i associacions esportives arenyenques difonen través de les seves xarxes socials els vídeos fets per les seves esportistes. L'acció conjunta de difusió de tot l'esport arenyenca ha de donar una presencia comunicativa col·lectiva i una repercusió més gran del missatge de la campanya.

El lema de la campanya és "Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle" amb l’objectiu d'avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips i posicionar l’esport femení com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

Fem visible l'esport femení

La jove atleta arenyenca, Marta Mitjans va llegir el manifest de l'acte institucional del 8-M de 2020. La resta d'any, malgrat la pandèmia i una lesió, la Marta Mitjans han aconseguir diversos podis d'atletisme sub-16 en cites nacional estatals. L'atleta de la Penya Apa Anem-hi, Ivet Codonyès, també ha destacat aquests darrers mesos de retorn a la competició. 

El conjunt del Ple municipal també va fer pública la seva adhesió a la campanya de suport de l'esport femení amb una fotografia conjunta, feta a la sala de plens, amb el gest de tapar-se un ull que ha estat el símbol de la campanya  #ThoEstàsPerdent.

Els vídeos dels diversos col·lectius esportius són els següents:

Publicat l'1 de juny de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^