Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'activa el Consell de les Dones

Consell de les Dones de 2021El nou Consell municipal de les Dones s'ha constituït, aquest dimarts, i tornarà a mantenir una activitat continuada com un òrgan de participació ciutadana de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb caràcter consultiu, no resolutiu. El Consell es regeix per un reglament aprovat l'any 2011.

A la sessió constituent, celebrada a la sala Plens, hi van participar representants de col·lectius i associacions de dones, dels grups polítics amb representació municipal, de les AFA i AMPA dels centres educatius, l’associació de veïns AVAM i tres dones a títol individual.

Des de la regidoria d'Igualtat que ha promogut la reactivació del consell s'ha valorat molt positivament aquesta primera sessió que va va proposar un full de ruta d'acord amb propostes en tres àmbits d’actuació.

Les actuacions aniran encaminades a posar en relleu els drets i les discriminacions de les treballadores de la llar, en especial a les dones migrants; millorar la prevenció de les violències masclistes i, finalment, actuacions que ajudin a visibilitzar i fomentar la Igualtat entre homes i dones.

La periodicitat de les trobades del Consel serà mensual. En la propera sessió es preveu la incorporació d'altres representants que no van poder assistir a aquesta primera reunió.

Publicat el 9 de juny de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^