Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obra de consolidaciò del talús del Molí de mar

plaça del moliEl proper dilluns, 13 de setembre, começaran les obres per la protecció contra despreniments del talús ubicat al costat oest de la Plaça del Molí de Mar, just a sota del camí de la Pietat.

El pla d'obres preveu diverses accions i començarà amb la neteja de les terres del peu del talús. Després es farà un reperfilat i neteja de la part superior del talús. L'obra preveu un gunitat de la superfície de la plataforma superior amb la colocació dels bulons que siguin necessaris. A la zona més vertical del talús caldrà col·locar malla amb bulons de subjecció.

Soroll al veïnat i afectacions de trànsit mentre durin les obres

Les obres afectaran al trànsit d’un tram del Camí de la Pietat, entre el carrer de Montplana i l'escultor Llimona, en moments puntuals. Lcirculació total es tallarà només en dos moments, en el moment del gunitat -1 dia de feina- i el moment d’estirar la malla que, probablement serà un altre dia sencer de feina. L’estoc de material el realitzarem a la zona del mirador, per tal d’evitar ocupar el mínim la via pública. 

Es preveu que tota l'obra duri dos mesos i mig. En alguns moments els treballs de fonamentació dels bulons exigirà el treball amb martells percutors i provocarà soroll a tota la zona mentre duri aquesta activitat. Aquesta tasca està concentrada en una setmana i mitja. Disculpeu les molèsties.

Publicat el 9 de setembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^