Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aquest hivern no t'arrisquis. Comença la campanya de vacunació contra la grip

gripAls centres d’Atenció Primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut al Maresme ja s’ha començat a administrar la vacuna contra la grip. Aquest any, l’objectiu principal de la campanya de vacunació és arribar a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut. Podeu consultar a CanalSalut el detall dels grups poblacionals als quals es dirigeix la vacunació contra la grip.

Aquest any, la campanya inclou una novetat destacada: les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 fa més de 6 mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la SARS-CoV-2. Així, amb la doble vacunació, es pretén protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció.

La tercera dosi de reforç contra la SARS-CoV2, fins ara, ja s’havia obert a les persones que viuen a les residències geriàtriques i a les immunodeprimides i, ara, s’obre a la població general de més de 70 anys.

On es duu a terme la vacunació?

Cada un dels equips d’atenció primària del territori han establert espais de vacunació en funció de les especificitats del seu centre i de la seva població. Així doncs, en alguns casos la vacunació es farà als CAP i, en altres, a punts externs i comunitaris (centres cívics, casals, espais municipals, etc.). A Arenys de Mar es farà al CAP d'Arenys de Mar.

Com es pot obtenir cita per a la vacunació contra la grip?
Totes les persones que formin part dels col·lectius de risc ja poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat) o a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita”. 

També es pot demanar dia i hora a través de la central de trucades, des d’on es programa directament la cita, al telèfon 93 326 89 01. O directament al CAP d'Arenys.

Al Maresme concretament l’ICS compta amb 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària, 12 consultoris locals i un centre d’urgències d’atenció primària.

Publicat el 27 d'octubre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^