Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Una enquesta ciutadana per participar a la redacció del Pla estratègic de turisme

Arenys de Mar. Vista general. Foto: Juanchi PegoranoL'Ajuntament d'Arenys ha encarregat la redacció d'un Pla estratègic de Turisme per la vila. Els treballs ja han començat i es financien amb un recurs tècnic que assumeix la Diputació de Barcelona.

Aquesta planificació estratègica esdevé molt necessària en les circumstàncies actuals, sortint de la situació creada per la pandèmia que ha obligat a molts canvis a tots els sectors econòmics. En aquest sentit es considera un bon moment per una diagnosi que ajudi a repensar-ho  tot per treballar les línies d’acció per millorar els serveis i potenciar Arenys de Mar com a destinació turística.

La Diputació de Barcelona ha encarregat aquest pla a l’empresa DECABA,  especialitzada en aspectes vinculats al turisme sostenible i el desenvolupament local.

L'equip redactor va presentar, fa uns dies,  la seva proposta de treball als grups polítics municipals i ja ha iniciat un primera fase de diagnosi a partir de recollir dades en diversos àmbits i fent entrevistes personals a diversos agents del sector turístic local. Per aprofundir en aquesta diagnosi aspecte també es fa una enquestes a la població local per poder conèixer  i definir les impressions de la ciutadania respecte a la imatge turística arenyenca.

Publicat el 9 de novembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^