Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Per Nadal, compra al comerç local

Nadal 2021Nadal 2021La campanya 'Per Nadal, compra al comerç local' ja és visible al carrer i d'una manera més directa a l'entrada del centenar d'establiments comercials que hi participen fent difusió del missatge i les accions que l'acompanyen. 

Una campanya impulsada des de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Arenys (UBICA) i l'Àrea de Promoció Econòmica.

La campanya comercial de Nadal preveu diverses accions per incentivar la compra d'aquestes properes setmanes al comerç de proximitat; tant dels regals de les dates assenyalades de Nadal i Reis com tots els aliments i begudes que acompanyen les taules d'aquestes diades.

En aquest context de promoció comercial l'UBICA també organitza la festa del comerç, diumenge, 19 de desembre. Amb un programa d'activitats, de matí i tarda, i la presència del comerç al carrer.

Troba els premis amagats al rasca

Els seixanta establiments associats a la UBICA i una trentena més de no adherits reparteixen butlletes del Rasca i guanya' amb 3500 euros en premis. Per cada compra superior a 20€ el comerç ofereix una butlleta de "rasca i guanya" i només cal fer l'acció per sabersi s'ha aconseguit un dels premis:

  • 2 premis únics de 500€ en xecs regal Ubica per gastar al comerç
  • 60 premis de 30€ en xecs regal Ubica per gastar al comerç
  • 1 experiència amb nit d’hotel o hostal d’Arenys valorada en 100€
  • 10 menús de restaurants participants valorats en 20€
  • 1.000 bosses de nanses per anar comprar al Comerç d’Arenys

La promoció és per majors de 18 anys i a totalitat dels premis s’haurà de bescanviar en qualsevol comerç associat a la Ubica abans del 31-01-2022.

Publicat l'11 de desembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^