Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTíCIES
Arenys de Mar, plató de cinema i televisió

El Escarabajo verdeElena GadelArenys de Mar ha acollit una vintena de rodatges de cinema, programes de televisió i videoclips musicals durant aquest any 2021. El cementiri, el port i el mar han estat el més utilitzats per les diverses produccions que s'han localitzat a la nostra vila.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar va ratificar, enguany, la seva participació a la Maresme Film Comission i s'ha mantingut una coordinació estable amb aquest organisme que coordina i dona suport a les produccions cinematogràfiques i facilita les seves localitzacions a la comarca.

Series internacionals

Un equip de la productora finlandesa  Fire Monkey va estar rodant una parell dies per la serie "Enemy of the People". Un rodatge discret a un interior d'una casa del Canyadell i alguna imatge de l'exterior del carrer de sa Guàrdia.  

La segona temporada del thriller fantàstic "Paraiso", de Mediapro per Movistar, també tindrà rodatge d'interior arenyencs que es van rodar a mitjan de juliol a l'escola de la Presentació.

Escándalo Films, la productora associada de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, va ser dos dies al Cementiri d'Arenys rodant les escenes d'un enterrament per la pel·lícula "Los buenos modales".

El mes d'abril el cementiri d'Arenys es va poder veure a la sèrie "El inocente" de Netflix que també va rodar al port, a  alguns espais a les instal·lacions de Varador 2000 i amb la llanxa de salvament de Salvacat. Aquesta tardor a Amazon Prime ha estrenat "Maradona: sueño bendito" que la primavera de 2019 va rodar algunes escenes, de l'època barcelonina de Maradona, a Arenys de Mar.

A l'octubre, es van rodar unes escenes al port de la sèrie "Sin Huellas" que Amazon Prime  preveu estrenar durant el 2022.

Programes de TV

A mig agost el programa mediambientalista de Televisió Espanyola (TVE) "El escarabajo verde" va estar gravant diversos dies a Arenys i al litoral maresmenc seguint els corbs marins i els pescadors arenyencs. El programa "Aves marinas, la extinción silenciosa" es va estrenar el primer d'octubre passat.

Aquesta tardor s'han enregistrat a Arenys de Mar tres programes més de TVE. El primer va ser "Perduts en el temps", un programa que presenta l'actriu Anna Bertran i que va endinsar-se en la història del convent de les Clarisses i la vida de les monges que hi van viure durant un segle. El capitol "Misteris rere els murs" es va emetre el el 9 de novembre. 

Durant el mes d'octubre, coincidint amb les dates de Calamarenys, es van fer dos rodatges més per TVE que encara no s'han estrenat.  Dos programes de caire gastronòmic i que tenen el calamar de protagonista. Els episodis arenyencs de "Las Rutas de Ambrosio" i "La Recepta perduda" es preveu que s'emetin durant el primer trimestre de 2022. 

Videoclips musicals

El director de cinema arenyenc Lluís Danes va escollir Arenys de Mar per rodar algunes de les peces musicals de la primera edició dels "Premis El Temps de les Arts", que es va emetre conjuntament a les televisions i ràdios públiques de tots els territoris de parla catalana. L'Elena Gadel va cantar des dalt d'una barca que manava Pep Quintana.

Enguany també s'han rodat diversos videoclips musicals que encara no s'han fet publics. D'altres com el videoclip "Així soc" de Gerard Heredia, tot just gravat fa tres setmanes a l'Ateneu Arenyenc,  ja s'ha estrenat.

Publicat el 23 de desembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^