Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CRÒNICA DEL PLE, MOCIONS I PRECS I PREGUNTES
Crònica del Ple d'abril de 2022; mocions i precs i preguntes

Ple d'abril 2022El Ple municipal, ha retornat a la sala de sessions de la Casa de la Vila després d'una nova interrupció per les mesures de la protecció per la pandèmia de la Covid-19. 

La sessió ordinària de 28 d'abril de  2022 (veure vídeo complet) va tractar els següents temes de l'ordre del dia que portava un seguit de punts de donar compte de Decrets d’Alcaldia, acords adoptats per la Junta de Govern Local i informes econòmics. En aquest sentit es va informar sobre el recurs que ha rebut el procés de licitació de l'obra de rehabilitació de l'edifici Les Clarisses per part d'una associació de petits industrials que exigeixen que els plecs fragmentin els lots. El Govern va informar que caldrà tornar a fer el procés de licitació i afecta als terminis previstos d'execució i subvencions previstes per la nova biblioteca.

El Ple va ratificar per urgencia la proposta det en renting de 4 vehicles per a la Policía local per un import de 160.000 euros.

Es va debatre i aprovar reconeixement extrajudicial i dotació econòmica pels serveis de neteja edificis i serveis manteniment enllumenat públic que són fora de contracte (8/10 anys). L'alcaldessa ha refermat el compromís de regularitzar diversos contractes que són caducats.

El Ple va aprovar dues mocions i també va tractar els precs i preguntes presentats per l'oposició; Junts per Arenys i el PSC. 

Mocions:

  • S'aprova per unanimitat la moció del Grup Municipal Socialista demanant que es faci un pla d'accessibilitat a la via, edificis i serveis públics de la vila. (PRP 2022/272). (veure vídeo)
  • S'aprova entrar per urgència i, tot seguit, s'aprova la moció presentada pel grup municipal ERC, amb l'adhesió de Junts Arenys i Arenys en Comú, que denúncia el Catalan Gate i demana explicacions al govern de l'Estat i exigeix una comissió investigadora al Congrés dels Diputats. (veure vídeo)

Precs i Preguntes

Prec i preguntes presentades pel grup municipal de Junts per Arenys-Junts per Catalunya:

Fitxer Acrobat-PDF de (114.76kB)

Fitxer: Preguntes_JUNTS_Ple_28042022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 114.76 kB

Prec i preguntes presentades pel grup municipal del Grup municipal socialista:

Fitxer Acrobat-PDF de (184.65kB)

Fitxer: preguntes_GMSocialista_abril.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 184.65 kB

Les actes de les sessions plenàries es poden consultar aquí i també en format de videoacta.
La seva publicació definitiva de cada sessió triga un temps de tramitació.

Publicat el 29 d'abril de 2022
Imprimir
^