Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'ESTIU GENIAL presenta l'oferta de casals de lleure i esportius d'aquest estiu

EG 2022Les regidories d'Infància i Joventut i Esports ja tenen llesta la publicació que informa de l'oferta d'activitats del Casal d'estiu municipal i també les diverses ofertes esportives de campus i casals organotzats des dels clubs de la vila.

El llibret de la programa de l'Estiu Genial es distribuirà en una edició impresa en paper a totes les escoles. Les regidores han preferit avançar l'anunci amb la publicació de l'edició digital (PDF) que es pot descarregar des d'aquesta mateixa pàgina.

L'Estiu genial: Construïm!

L’ESTIU GENIAL és el casal d’estiu municipal d’Arenys de Mar. Aquest gran casal s’organitza en casals per franges d’edat, per tal que les diferents activitats s’adaptin a les necessitats i interessos dels participants.

'Construïm!' és la proposta del Casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal d’Arenys de Mar i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge d’estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex. Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família
ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo- ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.

Podeu descarregar i consultar tota l'oferta d'estiu en aquest llibret:

Fitxer Acrobat-PDF de (526.17kB)

Fitxer: ESTIU_GENIAL_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 526.17 kB

Publicat el 9 de maig de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^