Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Mor Mercè Malagelada que va ser regidora de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Mercè MalageladaMercè Malagelada Hostench, que va ser regidora de l'Ajuntament d'Arenys de Mar en el mandat 1987-1991, ha mort, avui, a l'edat de 89 anys. Les banderes de la Casa de la Vila són a mig pal en homenatge i senyal de dol. La Corporació expressa el condol als seus familiars i amics.

Mercè Malagelada va ser militant de Convergència Democràtica de Catalunya i va formar part, en el cinquè lloc, de la candidatura de Convergència i Unió que va encapçalar Fidel Soler a les eleccions municipals de 1987. Els pactes de les diverses forces polítiques van donar l'alcaldia a Ignasi Moreno i CiU fa estar a l'oposició durant aquell mandat. 

Mercè Malagelada estava casada amb Antoni Badosa, amb qui van compartir la vida, i també una època política al consistori, ambdos com a càrrecs electes. Antoni Badosa va ser nomenat Fill predilecte d'Arenys i Mercè Malagelada el va acompanyar en aquest acte celebrat el maig de 2017 (reportatge).

Mercè Malagelada va formar part del Senat municipal que es va constituir l'any 2008. 

El funeral serà demà divendres dia 10 a la Parròquia de Santa Maria d'Arenys a les 4 de la tarda.

Reproducció d'un fragment de l'acta que recull la votació de Mercè Malagelada a la sessió plenària del 30 de juny de 1987.

Acta Ple 1987

Publicat el 8 de juny de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^