Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Gimnàs de la Gent Gran estrena la nova pista del Fondo de les Creus

Anna CaulaPistaEl Gimnàs de la Gent Gran ha estat protagonista destacat de l'acte inaugural de la nova pista coberta del Fondo de les Creus. La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, i el director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Barcelona, David Agustí, han participat a l'acte inaugural de la nova pista i a l'entrega de diplomes als més de 150 participants del programa esportiu per a la gent gran que promou la Regidoria d'Esports.

Anna Caula ha destacat  el suport de la Generalitat als municipis en l'aposta per promoure l'esport i l'activitat física a la ciutadania de totes les edats. També ha celebrat les característiques de la nova pista i el fet que sigui un espai complementari al complex del Fondo de les Creus.

La inauguració ha estat un acte complet i la pista ha passat la prova de força de l'aiguat que, aquest matí, ha caigut sobre Arenys. La coberta i sistema de desguàs han funcionat perfectament. Tanmateix s'ha encès l'enllumenat, que ha calgut engegar durant la tempesta. L'alcaldessa Annabel Moreno ha destacat els retards que han acompanyat l'obra de la pista i ha celebrat que l'acte inaugural hagi estat una darrera prova per demostrar que és una bona construcció i un equipament complementari excel·lent per a entrenament de tota l'activitat que acull el Fondo de les Creus.

L'acte ha estat coordinat per la regidora d'Esports, Mònica Danés, que ha agraït el treball de tot l'equip de la Regidoria que ha fet possible poder disposar de la nova pista. L'acte ha comptat amb la presència de l'exregidor d'Esports, Jordi Muñiz, que va iniciar el projecte, i amb d'altres regidors del consistori (àlbum fotogràfic de l'acte)

Publicat el 22 de juny de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^