Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'alcaldessa recupera les competències de Serveis Municipals i Medi Ambient per resoldre la situació de deficiència de la neteja de la vila
Un canvi que respon a la responsabilitat de revertir la situació insostenible del servei

COMUNICAT DE L'ALCALDIA

L’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno Nogué, ha anunciat avui que assumeix directament les competències de Serveis Municipals i Medi Ambient -Brigada de serveis i neteja- que tenia fins ara delegades a la regidora Ona Curto. Moreno assumeix les tasques de neteja i manteniment del municipi, per responsabilitat i per donar resposta a les justificades queixes de la població per la gestió del servei. 

Aquesta decisió ja ha estat comunicada a la portaveu del grup municipal de la CUP, Ona Curto, i al regidor d'Arenys en Comú AeC, i primer tinent d’alcalde, Josep Anton López. Tot seguit, també s’ha comunicat als portaveus de Junts per Arenys i el Grup municipal socialista.

“He pres aquesta decisió conscient que la neteja i el manteniment dels carrers d’Arenys de Mar no estan funcionant correctament des de fa mesos, i coneixedora de les moltíssimes queixes de la ciutadania que es reben, diàriament, respecte del servei de neteja municipal”, ha explicat l’alcaldessa.

D'un temps ençà, des del mateix Govern Municipal, s’han articulat fórmules per intentar reforçar les mancances existents per revertir la situació, però no ha estat possible reconduir-la.

L’alcaldessa ha dit que “Arenys de Mar no pot continuar ni un dia més en les actuals condicions deficients de neteja. Els arenyencs i les arenyenques mereixem una vila endreçada i neta sense més demora. La situació ha arribat a un punt insostenible i la inacció no pot ser mai la resposta davant del malestar generalitzat de la població”.

L’alcadessa d’Arenys assegura que aquest canvi respon a “la necessitat d’una actuació contundent i eficaç davant d'un problema real, contrastat i persistent. No abordar-lo només faria agreujar la situació”.

Remodelació per donar continuïtat al pacte de govern

Amb la recuperació de les competències en matèria de Serveis Municipals i Medi Ambient ha obert la porta a una “remodelació de les diverses àrees municipals i les delegacions atorgades, per tal de donar continuïtat a l’Acord de Govern segellat a inici de mandat entre Esquerra Republicana, Arenys en Comú i la CUP”.

Publicat el 8 d'agost de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^