Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'alcaldessa signa les noves delegacions del cartipàs i reorganitza el Govern municipal

ajuntamentL'alcaldessa Annabel Moreno ha signat els decrets per reorganitzar el Govern i el cartipàs municipal. Els regidors i les regidores d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) es reparteixen les delegacions que, fins fa una setmana, tenien delegades les regidores de la CUP i el regidor d'AeC que han passat a formar part de l'oposició.

L'alcaldessa ha signat també un decret per reorganitzar les tinències d'Alcaldia i un altre per nomenar la Junta de Govern Local. En un tercer decret ha fet una nova delegació de competències entre els regidors i les regidores republicans que conformen, des d'ara, el Govern municipal.

D'acord amb aquests decrets les delegacions són:

  • Laia Martín i Romano,  1a Tinenta d’Alcaldia, amb les delegacions d'Hisenda, Participació Ciutadana, Comunicació i Drets Civils.
  • Míriam Puig i Comí, 2a Tinenta d’Alcaldia, amb les delegacions d'Infància, Joventut, Festes i Educació.
  • Josep Maria Pruna i Cañadas, 3r Tinent d’Alcaldia, amb les delegacions de Cultura, Seguretat Ciutadana, Organització Administrativa, Recursos Humans i Patrimoni.
  • Joaquim Mas i Ferré, 4t Tinent d’Alcaldia, amb les delegacions de Promoció Econòmica, Port, Comerç i Ocupació, Fires, Turisme, Acció Social i Salut Pública i Consum.
  • Mónica Danés i Roca, 5a Tinenta d’Alcaldia, amb les delegacions d'Esports i Gent Gran.

L’Alcaldia es reserva les competències sobre les matèries d'Urbanisme, Habitatge, Obres i Serveis i Medi Ambient.

D'aquesta manera, el Govern municipal queda en minoria, format pels sis regidors i regidores d'ERC, i l'oposició s'incrementa i agrupa un total d'onze regidors i regidores que configuren el conjunt del Ple municipal (veure nova configuració).

Anunci noves delegacions:

Fitxer Acrobat-PDF de (149.93kB)

Fitxer: Anunci_delegacions_vigents.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 149.93 kB

Publicat el 19 d'agost de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^