Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'obren nous nodes de la xarxa mòbil (4G/5G) que poden crear interferències a la TDT

llega 700"Llega 700" ha comunicat a l'Alcaldia que els propers dies s'obriran nous nodes del servei mòbil de nova generació 4G i 5G a Arenys de Mar, sobre les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils.

Aquesta comunicació ha arribat aquest matí i ha coincidit amb un problema de recepció de la TDT al sector de l'Escaravar, carrers del Turó, la Perera i Ample. Ja s'ha avisat CELLNEX, l'empresa que gestiona la distribució i el servei de difusió de la Generalitat. Cal confirmar si aquesta falta de senyal en aquest sector està relacionada amb els nous serveis de telefonia mòbil o és una avaria provocada per la tempesta d'aquesta nit.

Aquestes xarxes arriben per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que han d'arribar els propers anys per aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

Servei d'atenció personalitzat durant sis mesos

Els veïns que detectin algun tipus de problema ala visualització dels canals de la TDT poden posar-se en contacte amb un servei tècnic de "Llega 700" durant els propers 6 mesos mitjançant:

  • e-mail: ayuda@llega700.es
  • Telèfon: 900 833 999

Si truqueu per telèfon, l’horari d’atenció és de dilluns a dissabte, de 8 del matí a 10 de la nit.

Cal que cada habitatge tramiti la seva incidència. En aquest centre d'atenció recolliran les seves dades i l’adreça, perquè de forma gratuïta vagi a casa un tècnic qualificat que els posarà un filtre, si és necessari. Tota aquesta gestió serà sense cost per a l'usuari.

La pàgina web amb tota la informació és:

www.llega700.es

Fitxer Acrobat-PDF de (272.44kB)

Fitxer: InfografA_a_Llega700.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 272.44 kB

Publicat el 14 de setembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^