Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
El port d'Arenys acollirÓ la celebraciˇ de l'agermanament amb la RÓpita

Agermanament amb la RàpitaLa tornada dels actes d'agermanament amb La Ràpita es farà a Arenys de Mar, el dissabte 4 de febrer. El passat mes d'octubre va tenir lloc una primera part dels protocols d'Agermanament amb els respectius acords del Ple municipal de cada ajuntament i també la signatura entre les respectives confraries de pescadors, en un conjunt d'actes que es van celebrar a la Ràpita.

El programa d'activitats programades a Arenys de Mar tenen com a punt central la rebuda d'una delegació rapitenca, que visitarà la vila i participarà en un acte de descoberta d'una placa commemorativa al Port d'Arenys, on també es farà un dinar de germanor a la Llotja del peix blau.

La delegació rapitenca serà rebuda a la Plaça de Salvador Espriu, a tocar dels habitatge de Sant Elm, que van acollir les primeres famílies rapitenques que van arribar a Arenys de Mar a mitjans del segle XX. La comitiva passejarà pels carrers del nucli antic i visitarà el Museu d'Arenys i l'Església de Santa Maria abans d'anar cap al Port, on es preveu descobrir una placa de recordatori de l'agermanament. Tot seguit, a l'edifici de la Confraria de Sant Elm s'oferirà un dinar a tota la delegació rapitenca i a tots els familiars arenyencs i famílies d'arrels rapitenques que s'hagin inscrit per aquesta activitat. Després, hi ha previst un ball a la mateixa llotja.

Inscripció al dinar d'agermanament amb la Ràpita    

En el marc de la celebració de l'agermanament amb el municipi de la Ràpita, se celebrarà un dinar a la Llotja antiga de la Confraria de Sant Elm. Aquest dinar és per a la delegació rapitenca i totes les persones d'Arenys de Mar amb vincles amb la Ràpita. 

La reserva de places pel dinar ja està tancada

Publicat el 24 de gener de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^