Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Homenatge d'Arenys de Mar a les víctimes de la Covid-19

covid-19L’Ajuntament farà, aquest diumenge vinent, 19 de març, un acte d’homenatge a les víctimes de la Covid-19 coincidint amb els tres anys de l'inici del confinament per la pandèmia de coronavirus a Catalunya.

Un acte que vol recordar a les persones mortes i que van patir directament la malaltia i també es farà un agraïment públic a tots els serveis essencials i d'emergències que van ser elements claus en els moments de més incertesa i també el voluntariat que hi va col·laborar.

L'acte es farà a la Plaça de Salvador Espriu, davant mateix del cementiri d'Arenys de Mar, on es descobrirà una placa commemorativa que expressarà aquesta voluntat de record i homenatge a les persones que es va endur el coronavirus. 

L'acte preveu un seguit de parlaments  institucionals dels col·lectius més implicats en la lluita contra la pandèmia, des de la salut pública al voluntariat, que es van mobilitzar i que van seguir treballant durant els confinaments i mesures de restricció que es van succeir durant més de doa anys.

 L'acte és obert a tothom.

Publicat el 14 de març de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^