Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Govern i representants del Departament de Salut es reuneixen per parlar de l'ampliació del CAP

L’alcalde, Estanis Fors, i la regidora de Sanitat, Soraya Real, s’han reunit amb la directora executiva del Sector Barcelonès Nord i Maresme del CatSalut, Judit Vinyals, i el gerent de la Regió Sanitària d'aquest organisme, Arturo Míguez. 

Durant la reunió, el Govern s’ha interessat per la planificació prevista en relació amb  l’ampliació del CAP. En aquest sentit, s’ha tractat sobre el trasllat del transformador i dels possibles espais on ubicar-lo per saber també el cost de les feines a realitzar. Entre aquests, el Govern municipal ha posat sobre la taula la possibilitat que pugui ser ubicat al costat de l’edifici del CAP. Els representants del CatSalut han manifestat que estudiaran la idoneïtat d’aquest emplaçament. 

Pel que fa a l’ampliació en si mateixa, des del CatSalut han demanat aclarir els m2 de disponibilitat de cessió del terreny. En funció de l’espai on es pugui fer l’ampliació, es podrien incorporar altres serveis al CAP de la nostra vila. 

Govern i representants del CatSalut han acordat seguir mantenint trobades per parlar de l’ampliació del CAP, un cop hagin revisat el Pla funcional.  

Publicat el 17 d'octubre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^